Dash wasmiddel aanbiedingen

Vandaag 7 aanbiedingen bij 10 winkels

Wil je ook flink besparen op je Dash wasmiddel? Op deze website vind je een overzicht van alle wasmiddel aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen wordt je Dash wasmiddel gratis thuisbezorgd!

Type wasmiddel Korting Prijs per pak Winkel Per wasbeurt
Dash Alpen Frische Vloeibaar wasmiddel

Dash Alpen Frische Vloeibaar wasmiddel

Wasmiddel | 100 wasbeurten
3 voor 50 €29.95 €16.67 Voordeeldrogisterij €0.17 Bekijk
Dash Color Frische Vloeibaar wasmiddel

Dash Color Frische Vloeibaar wasmiddel

Wasmiddel | 100 wasbeurten | Gekleurde was
15% korting €19.99 €16.95 Voordeeldrogisterij €0.17 Bekijk
Dash 2in1 Vloeibaar Wasmiddel

Dash 2in1 Vloeibaar Wasmiddel

Wasmiddel | 40 wasbeurten
47% korting €18.95 €9.95 Voordeeldrogisterij €0.25 Bekijk
Dash Vloeibaar Wasmiddel

Dash Vloeibaar Wasmiddel

Wasmiddel | 18 wasbeurten
3 voor 14 €6.95 €4.67 Voordeeldrogisterij €0.26 Bekijk
Dash Vloeibaar Wasmiddel Regular

Dash Vloeibaar Wasmiddel Regular

Wasmiddel | 144 wasbeurten
20% korting €51.56 €41.25 Bol €0.29 Bekijk
Dash Vloeibaar Wasmiddel Kleur

Dash Vloeibaar Wasmiddel Kleur

Wasmiddel | 144 wasbeurten | Gekleurde was
20% korting €51.56 €41.25 Bol €0.29 Bekijk
Dash Vloeibaar Wasmiddel Plantaardig

Dash Vloeibaar Wasmiddel Plantaardig

Wasmiddel | 96 wasbeurten
20% korting €35.96 €28.77 Bol €0.30 Bekijk

Dash wasmiddel laat je wasgoed stralen!

Er is niets zo frustrerend als je wasmachine leeghalen en er achter komen dat je was niet schoon en fris is. En als je echt pech hebt, dan zie je ook nog eens met lede ogen aan dat de eens zo mooie kleuren van je favoriete shirt, nu vaal zijn en hun glans hebben verloren. Als dit je overkomt, dan is het de hoogste tijd om eens een ander wasmiddel te proberen. Wasmiddel is in negen van de tien gevallen de oorzaak van dit probleem. En dus niet de wasmachine! Maar naar welk wasmiddel moet je dan overstappen? Er zijn er namelijk nogal wat. Wij helpen je natuurlijk graag en raden je aan om de overstap te maken naar Dash wasmiddel.

Dash wasmiddel aanbiedingen

Waarom juist kiezen voor het wasmiddel van Dash?

Dash wasmiddel is een wasmiddel dat al decennia lang bestaat. Dit is op zich natuurlijk geen reden om te kiezen voor dit waspoeder. Maar aan de andere kant zegt dit wel iets over de kwaliteit van Dash. De concurrentie op het vlak van wasmiddelen is immers enorm. Als je dan als merk overeind blijft en jaar in jaar uit hoog scoort op wasresultaat en klanttevredenheid, dan doe je het uitstekend. De unieke formule van Dash wasmiddel is verantwoordelijk voor deze resultaten. Het middel dringt door tot in de kern van de vezels van je wasgoed. Op deze manier worden de hardnekkigste vlekken aangepakt en verwijderd. Een schone was is niets zonder een lekker frisse geur. Dit merk wasmiddel bied je verschillende frisse geuren die lang op subtiele wijze aanwezig blijven.

Zijn er verschillende soorten Dash wasmiddelen?

Ja, Dash wasmiddel is in verschillende soorten en vormen verkrijgbaar. Je kunt dus voor elke soort was het speciaal daarvoor ontwikkelde Dash product kiezen. We geven je hier graag een aantal voorbeelden van. Dash Stralend Wit zorgt ervoor dat je witte wasgoed zijn mooie witte kleur behoudt. Het middel voorkomt dat witte kleding/wasgoed grauw van kleur wordt. Heb je last van een gevoelige huid? Dan is Dash Vloeibaar Sensitive de juiste keuze voor je. De milde formule van Dash Sensitive is dermatologisch getest en heeft het beste voor met zowel je huid als je kleding. De laatste variant die we eruit lichten, is Dash Wilde Zeebries. Dit doen we zeker vanwege het uitstekende wasresultaat, maar nog meer vanwege de heerlijke geur. Dash wasmiddel is verkrijgbaar als waspoeder, als vloeibaar wasmiddel en als wascapsules.

De belangrijkste voordelen en kenmerken van Dash wasmiddel op een rij

  • Al decennia een toonaangevend wasmiddel
  • Unieke formule
  • Zuinig, en daarmee voordelig, in gebruik
  • Heerlijke geuren
  • Verkrijgbaar in poedervorm, wascapsules en vloeibare vorm