Dreft wasmiddel aanbiedingen

Vandaag 8 aanbiedingen bij 12 winkels

Wil je ook flink besparen op je Dreft wasmiddel? Op deze website vind je een overzicht van alle wasmiddel aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen wordt je Dreft wasmiddel gratis thuisbezorgd!

Type wasmiddel Korting Prijs per pak Winkel Per wasbeurt
Dreft Vloeibaar Wasmiddel Think Pink

Dreft Vloeibaar Wasmiddel Think Pink

Wasmiddel | 32 wasbeurten | Gekleurde was
42% korting €11.95 €6.95 Voordeeldrogisterij €0.22 Bekijk
Dreft Vloeibaar Wasmiddel Everyday Care Pure

Dreft Vloeibaar Wasmiddel Everyday Care Pure

Wasmiddel | 30 wasbeurten
39% korting €10.95 €6.67 Voordeeldrogisterij €0.22 Bekijk
Dreft 70th Anniversary Everyday Care Roze bloem Vloeibaar Wasmiddel

Dreft 70th Anniversary Everyday Care Roze bloem Vloeibaar Wasmiddel

Wasmiddel | 32 wasbeurten
25% korting €9.95 €7.49 Voordeeldrogisterij €0.23 Bekijk
Dreft Wasmiddel Vloeibaar Zwart & Donker

Dreft Wasmiddel Vloeibaar Zwart & Donker

Wasmiddel | 24 wasbeurten | Donkere was
24% korting €6.10 Drogist.nl €0.25 Bekijk
Dreft Wasmiddel Gel

Dreft Wasmiddel Gel

Wasmiddel | 17 wasbeurten
38% korting €7.99 €4.98 Voordeeldrogisterij €0.29 Bekijk

Dreft wasmiddel, niets is veiliger voor je was!

Je haalt de was uit de droger en het eerste dat je opvalt, is dat je kleding net niet helemaal schoon is. Ok, er zaten best wel lastige vlekken in, maar dat moet een beetje wasmachine toch wel aankunnen. Je geeft je kleding een extra wasbeurt en daarmee zal het wel goed komen. Kan een keertje gebeuren, nietwaar? Maar zelfs na twee keer wassen zijn de vlekken nog steeds niet uit je kleding! Nu wordt het wel vervelend, want kleding die net niet helemaal schoon is, die trek je simpelweg niet aan. Waar kan het toch aan liggen? Het eerste waar je naar kijkt is natuurlijk je wasmachine. Maar kijk hier maar niet te lang naar. Als je kleding niet schoon en fris uit de wasmachine komt, dan ligt dit meestal aan het wasmiddel dat je gebruikt. Kies gewoon een ander wasmiddel. Is ook een stuk voordeliger dan een nieuwe wasmachine. Welk wasmiddel een goede keuze is? Dreft wasmiddel natuurlijk!

Dreft wasmiddel aanbiedingen

Waarom juist kiezen voor Dreft wasmiddel?

Het allerbelangrijkste van een wasmiddel is dat deze ervoor zorgt dat je kleding echt goed schoon uit de wasmachine komt. Dreft wasmiddel geeft je deze garantie. De unieke formule van Dreft wasmiddel reinigt niet alleen je kleding, maar geeft het tegelijkertijd een lekkere geur mee. Het middel weet ook op lage temperatuur tot een schoon en fris resultaat te komen. Wel zo fijn, want hiermee doe je het milieu ook een plezier. Kleuren zijn bij wasmiddel van Dreft in goede handen. Het middel zorgt ervoor dat kleuren behouden worden en niet vaal worden. De slogan dat ‘niets veiliger voor je was is’, dekt dan ook volledig de lading. Dreft is één van de vele merken van Procter & Gamble.

Een dreft aanbieding proberen?

Dreft wasmiddel is in verschillende varianten verkrijgbaar. Niet zo gek natuurlijk, want elke was heeft recht op zijn eigen specifieke wasmiddel. Laten we eens een aantal soorten in de spotlights zetten. We beginnen met de donkere was. Hiervoor kies je Dreft Donker. Donkere kleuren als zwart en grijs blijven lang mooi en ‘vervagen’ niet. Dreft wasmiddel vloeibaar Ochtendfris is bedoeld voor de bonte was, ook wel gekleurde was genoemd. De uitgebalanceerde formule van dit wasmiddel is niet alleen veilig voor de kleuren, maar ook voor de vezels van je kleding. ‘Delicate & Wool is er voor de fijne was en je kleding waar wol in zit. Dreft is er in vloeibare vorm, maar ook in de vorm van waspoeder. Voor een schone vaat kies je Dreft vaatwastabletten.

De belangrijkste voordelen en kenmerken van Dreft wasmiddel op een rij

  • Voor elk type was een eigen Dreft
  • Voordelig
  • Wast met respect voor kleur en vezels
  • Makkelijk te doseren/li>
  • Altijd schoon resultaat, ook bij lage temperatuur